Diensten

AW cleaning B.V. is veelzijdig in het leveren van totaal pakketten.

Onze diensten

Wij kunnen u volledig ontzorgen

U vindt hier alle diensten die wij kunnen leveren op het gebied van schoonmaak. Naast schoonmaak kunnen wij u ook een totaalpakket aanbieden. Zo kunnen wij namelijk ook beveiligers regelen voor uw locatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 
Onze Partners:

Kantoorpanden

Wij van AW Cleaning B.V. vinden dat een kantoorpand voor een bedrijf een visitekaartje is.

Een schoon pand is dus ons inziens heel belangrijk.

Om onze kwaliteit te leveren, maar vooral ook vast te houden werken wij volgens een vast schema.

Bouwketen

Wij van AW Cleaning B.V. doen veel in de schoonmaak van bouwketen en mogen voor verschillende  aannemersbedrijven de hygiënische verzorging doen voor onder andere de verplaatsbare kantoren, kantine units, toilet units, vergader ruimtes etc.

Doordat wij dagelijks verschillende teams hebben die deze locaties afrijden door het land kunnen wij makkelijk aansluiting vinden bij uw bouwplaats of tijdelijke kantoorruimtes.

Sport Accomodaties

Sporten is een hobby of beroep waar mensen veelal bezig zijn met gezondheid en prestaties.
Daarbij is een schone omgeving erg belangrijk.

Wij van AW Cleaning B.V. kunnen uw ontzorgen in het schoonhouden van de sportgelegenheid, toiletten douches etc. en kunnen de sporters zich in een fijne en schone omgeving focussen op het beoefenen van hun sport.

Kinderopvang & Scholen

Zowel bij scholen als kinderdag verblijven staan de dagen in het teken van reuring en hectiek, en is er na een lange dag best wel ruimte voor een goede schoonmaak.Een schone werkplek, en opvang voor deze kinderen of leerlingen geeft een vorm van rust.

Wij van AW Cleaning B.V. kunnen u na uw lange werkdag ontzorgen met een schone werkomgeving, en een veilige en hygiënische plek voor de kinderen of leerlingen.

Glasbewassing

Uw pand is een uitstraling van uw bedrijf, Schoon glas en kozijnen is daarbij het visitekaartje voor uw bedrijf.

Regelmatig onderhoud van uw glas en kozijnen helpt ook bij het behoud van uw eigendommen.

Wij van AWcleaning B.V. kunnen u voorzien van het juiste onderhoud, en adviseren in het regelmaat.

Gevelreiniging

Door de weerinvloeden die wij hier in Nederland doormaken krijgen gevels en daken een hoop te voorduren.

Als u de gevel in goede staat wil houden, en de materialen een langere levensduur wilt behouden is het belangrijk uw gevel goed bij te houden.

Wij van AW Cleaning B.V. kunnen uw gevel reinigen en onderhouden, en adviseren u daar graag in.

Bouwoplevering

AW Cleaning B.V. kan ook zorg dragen voor de schoonmaak van bouw opleveringen in de breedste zin van het woord met als voorbeeld: huizen appartementen kantoorgebouwen trappenhuizen etc.

Wij zullen in overleg met de aannemer of klant een planning maken waarbij wij met aandacht met een team zorg zullen dragen voor een schone oplevering, en zullen deze totaal, of in gedeeltes schoon opleveren aan de klant of aannemer.